Fitnes instruktor

Verica je fitness karijeru započela nakon desetogodišnjeg rada u medijima. Autor je grupnog programa Full Body Workout.

Fitnes instruktor

Tina je licencirani LesMills instruktor za grupne programe BodyCombat, BodyPump i BodyAttack, a vodi i personalne treninge.

Fitnes instruktor

Uz brojne edukacije i iskustvo Stašin izbor su free style programi. Pored personalnih treninga vodi grupne programe HIIT, Pilates i Fitness & Balance.

Fitnes instruktor

Srđan je  diplomirani sportski trener. Završio je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, a kao personalni trener posjeduje višegodišnja iskustva.

Fitnes instruktor

Miodrag je personalni trener IV stepen. Student je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Pored personalnih treninga vodio je i grupne freestyle treninge.

Fitnes instruktor

Marko je diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Licencirani nutricionista u najboljoj svjetskoj fitness i bodybuilding federaciji (IFBB).

Fitnes instruktor

Iza Jovane stoji 10-o godišnja ljubav prema fitnessu. Ona je personalni trener i licencirani savjetnik za ishranu i suplementaciju u sportu.

Fitnes instruktor

Jelenin sistem treninga ima za cilj da dovede rekreativca u idealnu formu. Pored personalnih treninga, vodi i nekoliko grupnih programa.

Fitnes instruktor

Igor je diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Fitnessom se bavi već 8 godina. Posjeduje licencu za spinning grupni program.

Fitnes instruktor

Filip se već duži niz godina bavi fitnessom. Sertifikovani je TRX trener i licencirani LesMills instruktor za grupne programe Body Pump i Body Combat.